In perioada de weekend, 11 – 12 martie, Politia locala, prin activitatile Biroului de Ordine publica, a constatat un numar de 28 de contraventii in valoare de 2.400 lei, din care pentru cersetorie – 14 sanctiuni, consum bauturi alcoolice in locurile publice – 6 sanctiuni, provocare de scandal in locuri publice -1 sanctiune, respectarea normelor de intretinere, curatenie si estetica a orasului ( HCL 7/2010) -2 sanctiuni, lipsa acte de identitate- 5 sanctiuni.

In ziua de 12.03.2017 , in jurul orelor 17, o patrula de Ordine publica din cadrul Politiei locale P.Neamt, aflandu-se in timpul serviciului in cartierul Speranta, a fost sesizata de catre agentul de paza al Centrului Social din cartierul Speranta, despre faptul ca o persoana provoaca un scandal, spargand un geam al usii de acces in centru de primire.
In urma verificarilor s-a stabilit ca numitul A.M. , in varsta de 63 de ani, din P.Neamt, cazat pe parcursul iernii in centrul social, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, a spart geamul usii de acces in incinta.
In cauza s-a intocmit Procesul verbal de constatare a infractiunii flagrante de distrugere, autorul fiind predat ulterior Politiei municipiului P.Neamt in vederea continuarii cercetarilor .

Compartimentul Secretariat si Relatii Publice