Doi tineri cu vârste cuprinse între 21 și și 16 ani au fost depistați de către agenții Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț, că își improvizaseră o locuință într-un beci, pe un teren abandonat de pe strada Fundătura Poiana Teiului din Piatra Neamț. Totodată, alți doi minori, care părăsiseră fără bilet de voie Centrul de Plasament ”Ion Creangă”,au fost predați reprezentanților instituției amintite.

 

C.C.S., de 21 de ani din Piatra Neamț și M.I.A. de 16 ani din Pângărați, au fost depistați duminică, 03.11.2019, de o patrulă a Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică, că își improvizaseră o locuință într-un beci, pe strada Fundătura Poia Teiului, din Piatra Neamț. Cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, iar în urma verificărilor s-a constatat că minora M.I.A. era plecată voluntar de la domiciliu – comuna Pângărați. Au fost anunțați reprezentanții Postului de Poliție Pângărați, însă aceștia au precizat că M.I.A. părăsește frecvent locuința bunicilor, de pe raza comunei.

 

Tot în data de 03.11.2019, în jurul orei 16.00, pe strada 1 Decembrie 1918, au fost depistați și identificați minorii M.M. (17 ani) și R.L. (14 ani), din Piatra Neamț. Ambii sunt rezidenți ai Centrului de Plasament ”Ion Creangă” din Piatra Neamț. Echipajul Poliției Locale a constatat că cei doi plecaseră din centru fără a anunța profesorii supraveghetori și fără a avea bilet de voie. M.M. și R.L. au fost conduși și predați, în baza unui proces verbal, reprezentanților Complexului de Servicii ”Ion Creangă”.