Ne dorim ca orașul Piatra Neamț să reprezinte un model în privința curățeniei și a modului în care cetățenii au înțeles că trebuie să depoziteze deșeurile selectiv și doar în locurile special amenajate.

 

Punerea în funcțiune a camerelor de supraveghere, montate de către Primăria Piatra Neamț, pentru a supraveghea activitatea de depozitare a deșeurilor menajere, a început să-și arate utilitatea.

În urma verificării imaginilor, polițiștii locali au surprins în mai multe cartiere ale municipiului, persoane care au depozitat la noile sheltere, alte deșeuri decât cele menajere.

Acestea au fost avertizate asupra posibilelor repercusiuni (sancțiuni) pentru depozitarea necontrolată a deșeurilor, existând în acest sens mai multe hotărâri ale Consiliului Local Piatra Neamț.

Reamintim că deșeurile nemenajere, resturile provenite din construcții, mobilierul vechi, pot fi depozitate gratuit, la cele două depozite specializate din municipiul Piatra Neamț, în cartierele Dărmănești (zona Cimitir Pietricica) și Mărăței (zona stației de Salvare).

De asemenea, locuitorii municipiului Piatra Neamț, care sesizează astfel de fapte, pot apela Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, 24 de ore din 24, tel. 0233231. 300.

 

#Poliția Locală Piatra Neamț susține un mediu curat și militează pentru un oraș care își merită numele de Perla Moldovei.