În perioada 25.04.2019 – 02.05.2019  efectivele  Biroului de Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț vor fi suplimentate. Se vor  asigura măsuri de ordine și liniște publică pe raza municipiului Piatra Neamț, cu precădere  în preajma lăcașelor de cult  și a centrelor comerciale.

Totodată, echipaje ale Biroului Siguranță Rutieră vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier în principalele zone comerciale și în mod special în Piața Centrală.

În data de 24 aprilie 2019, cu ocazia Zilei Naționale a Veteranilor de Război, când vor avea loc ceremonii militare și religioase,  lucrători  din cadrul birourilor Ordine  Publică si Siguranță Rutieră vor asigura fluidizarea traficului și menținerea ordinii și liniștii publice în zona Cimitirului Eroilor din municipiul Piatra Neamț, iar în noaptea de Înviere vor sprijini forțele de ordine ale I.P.J și I.J.J Neamț, în imediata apropiere a bisericilor Sf. Ioan Botezătorul (strada Privighetorii),  Sf. Precista (bd. Decebal) precum și a bisericii Pogorârea Sf. Duh (în fața Gării Piatra Neamț).

 

Poliția Locală Piatra Neamț dorește tuturor cetățenilor municipiului Piatra Neamț, sărbători liniștite și Paște fericit!