Începând cu data de 11.03.2020, pentru prevenirea, evitarea, limitarea îmbolnăvirii și răspândirii noului coronavirus COVID 19, pentru a asigura un nivel adecvat de protecție, Poliţia Locală Piatra Neamț suspendă programul cu publicul și programul de audiențe până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

Relațiile cu publicul se vor desfășura cu precădere în mediul online (prin intermediul adresei de email [email protected] și a site-ului politialocalaneamt.ro) și telefonic, prin Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, tel. 0233 231 300.

Persoanele care vor să depună petiții sau alte documente pot folosi poșta electronică la adresa politialocalapiatraneamt.ro și aplicația city app și cutia poștală amplasată la sediul instituției, între orele 08:00 – 16.30 (luni – joi), iar vineri, între 08:00 – 14:00. Răspunsurile la sesizările și petițiile adresate Poliției Locale Piatra Neamț se vor trimite electronic sau prin poștă, în funcție de modul în care au fost primite la instituția noastră.
Totodată, cetățenii care nu au adresă poștală electronică pot trimite documentele prin poștă/curier la adresa Poliției Locale Piatra Neamț, str. Al. Viforului nr. 14, bl. D1, parter, Piatra Neamț.