#Facem tot ceea ce ne stă în putință, ca cea mai DRAGĂ doamnă a teatrului românesc să fie condusă pe ultimul drum, în condiții de maximă siguranță!

DRUM LIN PE CALEA ÎNGERILOR, DRAGA OLTEANU MATEI!

 

Începând de joi, 19 noiembrie 2020 și până duminică, 23 noiembrie 2020, polițiștii locali ai Birourilor Ordine Publică și Siguranță Rutieră se vor asigura că funeraliile actriței Draga Olteanu Matei se vor desfășura conform programului stabilit.

Echipajele Biroului Ordine Publică vor supraveghea asupra respectării măsurilor sanitare și a numărului de persoane care pot fi prezente în incinta Cinematografului Mon Amour, dar și la Curtea Domnească, acolo unde Dragăi Olteanu Matei i se va putea aduce un ultim omagiu. Polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră vor însoți cortegiul funerar pe traseul stabilit,  spre Curtea Domnească și mai apoi către Cimitirul Eternitatea, asigurându-se că traficul  se va desfășura în condiții de siguranță, având în vedere faptul că mai multe artere de circulație din Piatra Neamț vor fi închise circulației rutiere.