În perioada 24.12.2019 – 06.01.2020, Poliția Locală Piatra Neamț își va suplimenta efectivele, pentru asigurarea traficului rutier și pietonal precum și pentru menținerea unui grad ridicat de ordine și siguranță publică.

 

Astfel, mai multe echipaje ale Biroului Siguranță Rutieră vor pune în aplicare dispozițiile de închidere a circulației rutiere, emise de primarul municipiului Piatra Neamț (str. V. A Urechia, zilnic, în perioada amintită, între orele 16.00 – 23.00).

În data de 27 decembrie 2019, patrule ale Biroului Siguranță Rutieră, împreună cu agenții Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț vor însoți grupurile de colindători, în patrulaterul central, cu ocazia Festivalului de Datini și Obiceiuri ”Steaua sus răsare”. Traficul rutier va fi monitorizat în mod special în zona Pieței Centrale și a marilor centre comerciale de pe raza municipiului Piatra Neamț.

De asemenea, numărul patrulelor de ordine publică, ale Birourilor Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț, va fi suplimentat astfel încât să se prevină comiterea de fapte sociale,  furturile sau  episoadele de tulburare a ordinii și liniștii publice, în toate cartierele municipiului Piatra Neamț. Lucrătorii Birourilor de Ordine Publică vor fi totodată prezenți, alături de jandarmii IJJ Neamț, până la orele 23.00, zilnic, pe platoul Curții Domnești, unde se desfășoară Târgul de Crăciun la Neamț.

Reamintim cetățenilor municipiului Piatra Neamț că, pentru a sesiza comiterea de fapte antisociale sau încălcări ale normelor legale privind traficul rutier ori pietonal, pot apela Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, la numărul de telefon 0233. 231.300, dispecerat funcțional 24 de ore din 24.