În perioada 28.06.2019 – 30.06.2019, având în vedere manifestările organizate cu ocazia Zilelor Orașului Piatra Neamț, Poliția Locală  va suplimenta efectivele de Ordine Publică cât și pe cele de Siguranță Rutieră. Astfel, două patrule din cadrul Birourilor Ordine Publică 1 și 2 vor asigura menținerea ordinii și liniștii publice în zona Parcului Central din Piatra Neamț precum și pe platoul Curții Domnești. Un echipaj B.O.P. va supraveghea în permanență scena – unde se vor desfășura spectacolele, în zilele de 28, 29 și 30 iunie 2019. Totodată, lucrătorii Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț vor supraveghea  traficul rutier și pietonal, cu precădere, în zona centrală a municipiului Piatra Neamț.

De asemenea, începând cu data de 28 iunie 2019, vinerea, sâmbăta și duminica, echipa de intervenție a Poliției Locale Piatra Neamț va patrula împreună cu personalul care asigură paza în Ștrandul municipal, inclusiv în timpul nopții, în vederea menținerii ordinei și siguranței publice.

Începând de luni, 1 iulie, odată cu debutul Vacanțelor Muzicale pe platoul Curții Domnești, două echipaje ale Birourilor de Ordine Publică și Siguranță Rutieră vor supraveghea în permanență ordinea publică și traficul rutier și pietonal atât în aria de desfășurare a concertelor cât și pe străzile și aleile adiacente.