Mai multe persoane fără adăpost, cunoscute cu antecedente contravenționale pentru apelarea la mila publicului s-au agresat, în fața unui complex comercial din municipiul Piatra Neamț.

 

Polițiștii Biroului Ordine Publică s-au autosesizat, luni, 31 august 2020, în jurul orei 9.30, cu privire la faptul că în zona sensului giratoriu de pe strada Gen. N. Dăscălescu din Piatra Neamț, mai multe persoane participau la un scandal, agresându-se reciproc.

La fața locului au fost identificați 3 bărbați care își disputau teritoriul în care desfășurau activități de cerșetorie. Respectivii au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde au fost mai întâi identificați și apoi sancționați contravențional.

S.C.F. (30 de ani, din comuna Piatra Șoimului) și C.C.C. (24 de ani din orașul Buhuși) au fost amendați cu câte 200 de lei pentru încălcarea Legii 61/1991R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a liniștii și ordinii publice, art. 2, pct. 24 (constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice).