Redeschiderea școlilor reprezintă un moment de bucurie pentru elevi, cadre didactice, părinți și bunici!

Ne asigurăm că semestrul al doilea al acestui an școlar se va desfășura în condiții de siguranță!

 

Polițiști locali vor acționa în fiecare zi, în perimetrul celor 10 școli gimnaziale și licee repartizate Poliției Locale Piatra Neamț, în timpul orelor de curs cât și după finalizarea acestora, pentru a monitoriza și supraveghea activitățile ce au loc în curtea și în zona adiacentă unităților de învățământ, ținând în permanență legătura cu conducerea respectivelor instituții.

Agenții Poliției Locale Piatra Neamț vor interveni pentru prevenirea producerii de fapte antisociale, pentru fluidizarea traficuluirutier și pietonal, dar și pentru păstrarea distanței corespunzătoare și evitarea aglomerării de persoane, ca măsură de prevenție a răspândirii COVID – 19.

În acest context, reamintim că Poliția Locală Piatra Neamț, întreprinde  acțiuni de menținere a ordinii publice la Colegiul Național Petru Rareș, Colegiul Național de Informatică, Colegiul Național ”Ghe. Asachi”, Colegiul Tehnic ”Ghe. Cartianu”, Liceul ”Dimitrie Leonida”, Liceul ”Sf. Împărați Constantin și Elena”, Școala Gimnazială nr. 5, Școala Gimnazială nr. 8, Școala Gimnazială nr. 11, Școala Gimnazială nr. 9.

 

#EducațieÎnSiguranță

#Poliția Locală Piatra Neamț