Având în vedere noile restricții impuse începând cu data de 25 octombrie 2021 și numărul mare de persoane care s-au decis să se vaccineze, Poliția Locală Piatra Neamț a suplimentat numărul de polițiști locali, de la centrele de vaccinare funcționale pe raza municipiului reședință de județ.

La cel mai mare centru din Piatra Neamț, cu patru fluxuri de vaccinare, cel de la Piața Centrală Sf. Gheorghe, între orele 08.00 și 20.00, mai mulți agenți ai Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică, îndrumă cetățenii veniți să se vaccineze și se asigură că totul se desfășoară într-un climat de ordine și siguranță publică și că sunt respectate măsurile sanitare atât în interiorul centrului, cât și în exterior.

În același context, cetățenii care tranzitează Piața Centrală sunt verificați dacă poartă mască de protecție sau dacă aceasta este purtată corespunzător. De asemenea, se va asigura în continuare prezența polițiștilor locali la centrul de vaccinare de la Liceul Economic Al. Ioan Cuza (str. Al. Lăpușneanu), precum și în zilele de sâmbătă și duminică la centrul drive thru din parcarea Mall Shopping City.

Reamintim că din data de 25.10.2021purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în interiorul centrelor comerciale, magazine, supermarketuri, cât și în exteriorul acestora, inclusiv pe stradă.