Unii cetățenii încă nu au înțeles că deșeurile se depozitează doar în locurile special amenajate și nu la voia întâmplării!

Fotografiile nu mai au nevoie de comentarii, fac cât o mie de cuvinte!

 

O persoană a fost surprinsă în timp ce arunca diverse reziduuri provenite dintr-un apartament, de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului – Poliția Locală Piatra Neamț, aflați în patrulare în cartierul Mărăței, joi, 09.10.2021.

Aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru încălcarea H.C.L. 228/2021, art. 2, pct. ”a”.

Și tot în cursul zilei de joi, polițiștii locali de zonă au reușit, cu sprijinul lucrătorilor S.C. Salubritas, să ecologizeze din nou, după doar câteva săptâmâni, porțiunea de teren cuprinsă între str. Al. Ulmilor și str. M. Stamatin, în imediata apropiere a Bisericii Sf. Parascheva din cartierul Dărmănești.

 

Reamintim că este interzisă aruncarea sau depozitarea pe străzi, parcuri, terenuri virane, malurile râurilor, lacurilor, lângă/pe/sprijinite de europubele, sheltere, coșuri de gunoi sau alte recipiente de colectare a gunoiului, în alte locuri publice a gunoaielor menajere sau a altor reziduuri și gunoaie de orice fel precum: resturi de materiale, gunoi de grajd, obiecte uzate (de ex. electrocasnice, obiecte de mobilier, produse textile etc.).