Continuă lucrările pe strada Fermelor, care rămâne închisă traficului rutier încă o perioadă bună de timp. Din acest motiv, cartierul Dărmănești și centrul municipiului Piatra Neamț sunt tranzitate de tot mai multe autovehicule, în mod special la primele ore ale dimineții, creându-se în acest fel ambuteiaje. De aceea, începând de joi, 23 septembrie 2021, polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Ruteră – Poliția Locală Piatra Neamț, se află pe străzile Mihai Viteazu și Petru Rareș, de la ora 07.30, pentru a ajuta la fluidizarea traficul rutier și pietonal, în punctele unde se produc blocaje sau la trecerile pentru pietoni.

Totodată, polițiștii locali se asigură că se respectă restricțiile de circulție dispuse pentru strada Fermelor, direcționând autovehiculele a căror greutate nu este mai mare de 10 tone, spre traseele ocolitoare (str. I.I. de la Brad).

În astfel de condiții, deoarece traficul s-a intensificat pe strada D. Leonida, Bd. 9 Mai și strada Bistriței (centura ocolitoare a orașului Piatra Neamț), rugăm conducătorii auto să evite staționarea/oprirea pe aceste artere și să respecte indicatoarele rutire în acest sens.