Strada Fermelor a intrat într-un amplu proces de reabilitare, iar în aceste condiții a fost necesară restricționarea traficului rutier pe porțiunea unde au început deja primele lucrări.

Poliția Locală Piatra Neamț va dirija autoturismele și vehiculele de mare tonaj spre traseele deviate stabilite (pentru vehiculele sub 10 tone va fi redirecționat pe străzile Ion Ionescu de la Brad – Ciocârliei – Olteniei – Gara Veche, iar pentru vehiculele peste 10 tone pe DN 15D, DJ 156A și DJ 175 – str. Izvoare), astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

De asemenea, zilele acestea se continuă cu turnarea covoarelor asfaltice pe strada Bistriței, traficul rutier fiind permis pe un singur sens, doar autotrenurilor/camioanelor care circulă înspre și dinspre Bacău precum și riveranilor.

În perioada cât vor avea loc intervențiile asupra carosabilului, pe cele două artere (Fermelor și Bistriței), pentru a se evita crearea de blocaje și disconfort, recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte indicațiile echipajelor Poliției Locale și să folosească variantele ocolitoare.