S-a dat startul manifestărilor dedicate orașului nostru: Piatra Fest 2024!

Poliția Locală Piatra Neamț acționează zilele acestea cu efective sporite, astfel încât pietrenii și nu numai, să se bucure de Zilele Orașului Piatra Neamț, fără a avea parte de incidente care tulbură ordinea și liniștea publică, distracția și voia bună.

Astfel, polițiștii locali de ordine publică vor asigura măsuri specifice pe Platoul Curții Domnești unde vor avea loc spectacole și manifestări cultural artistice, precum și în Parcul Central unde se desfășoară Piatra Food Fest.

Traficul rutier și pietonal va fi fluidizat de mai multe echipaje ale Serviciului Siguranță Rutieră, mai ales că în această perioadă exisă mai multe restricții de circulație în zona Curții Domnești.

Totodată, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control – Compartiment Activități Comerciale și Compartiment Protecția Mediului, vor fi prezenți printre comercianții participanți la Piatra Food Fest, asigurându-se că sunt respectate prevederile legale în privința serviciilor de alimentație publică, dar și modul în care se păstrează curățenia.

De asemenea, Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț funcționează 24 de ore din 24, iar în cazul în care sunteți martorii sau protagoniștii unor evenimente de natură antisocială, aveți polibilitatea de a apela în timp real Poliția Locală Piatra Neamț, tel. 0233.231.300.