Având în vedere apropiata deschidere a Târgului Piatra lui Craciun – Tărâmul Moșului dar și a numeroaselor evenimente ce urmează a avea loc începând cu data de 1 decembrie, polițiștii locali se vor afla 24 de ore din 24 în mijlocul pietrenilor și a tuturor celor care aleg să-și petreacă sărbătorile de iarnă la Piatra Neamț. Se va acționa în sistem integrat, în tot perimetrul Curții Domnești și al Parcului Central, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, până la închiderea sezonului. De asemenea, prin compartimentul de pază și bunuri, polițiștii locali se vor asigura de integritatea ornamentelor amplasate în cadrul Târgului de Crăciun. Totodată, echipajele Poliției Locale Piatra Neamț vor fi prezente în toate cartierele municipiului, dar și la celelalte evenimente care au loc în oraș, cu ocazia ceremoniilor dedicate Zilei Naționale, a comemorării eroilor Revoluției, a petrecerii de Revelion ori a Festivalului de datini și obiceiuri, manifestare care în mod tradițional are loc în fiecare an pe 27 decembrie.

Începând cu data de 1 decembrie lucrătorii Biroului Siguranță Rutieră se vor asigura că traficul rutier și pietonal se va desfășura în condiții normale în proximitatea Târgului Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului precum și în preajma centrelor comerciale, acolo unde de obicei, în perioada premergătoare sărbătorilor se crează blocaje în trafic.

În cazul în care sunteți martorii unor fapte antisociale nu ezitați să apelați în timp real Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, tel. 0233.231.300 sau 112.