Debuteză un nou an școlar, luni 11 septembrie 2023! Un nou început pentru elevi, părinți, cadre didactice și polițiștii locali.

 

Efectivele Birourilor Siguranță Rutieră și Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț – se vor asigura că traficul în municipiul Piatra Neamț, la orele deschiderii oficiale a noului an școlar, va fi unul fluent, mai ales în proximitatea unităților de învățământ. Echipajele Biroului Rutier se vor afla în principalele puncte din cartierul Dărmănești – intesecție str. Mi. Viteazul cu str. Dărmănești, Pod Orion acolo unde de obicei se crează blocaje din cauza afluxului mare de autovehicule, dar și în zona străzilor Petru Rareș, Ștefan cel Mare, Piața 22 Decembrie, Piața Ștefan cel Mare. De asemenea, ordinea și siguranța elevilor ori prevenirea producerii de fapte antisociale vor fi misiunile de bază ale patrulelor de ordine publică, prezente la cele 9 școli și licee repartizate Poliției Locale Piatra Neamț.

Pe tot parcursul anului școlar 2023 – 2024, polițiștii locali vor asigura măsuri de ordine publică și siguranță rutieră în imediata apropiere a unităților școlare arondate: Colegiul Național Petru Rareș, Colegiul Național de Informatică, Liceul Ghe. Cartianu, Liceul Ghe. Asachi,Grupul Școlar Tehnologic D. Leonida, Școlile Gimnaziale nr. 5, 8, 11 și Liceul Sf. Împărați Constantin și Elena. În cazul producerii unor incidente neplăcute, atât cadrele didactice, personalul auxiliar, cât și elevii de la unitățile de învățământ sus amintite, pot apela la polițiștii locali prezenți zilnic în zona căilor de acces în unitățile de învățământ, atât la începerea orelor de curs cât și la sfârșitul acestora.

 

Vă urăm succes în noul an școlar, cu rezultate pe măsură!

#PolițiaLocalăPiatraNeamț