Un sfârșit de săptămână plin de evenimente sportive la Piatra Neamț!

Zilele acestea municipiul Piatra Neamț este animat de zeci de sportivi participanți la unul dintre cele mai cunoscute concursuri de down hill din țară: Tare ca Piatra. De aceea, pentru siguranța acestora și a celorlalți participanți – public, organizatori, susținători ori părinți, efective sporite ale Poliției Locale Piatra Neamț sunt prezente pe dealul Cozla pentru a acționa pe linie specifică atât cât privește liniștea și ordinea publică cât și siguranța rutieră.

Tare ca Piatra nu este singura manifestare sportivă ce va avea loc pe parcursul acestui week-end. Fanii echipei Ceahlăul Piatra Neamț sunt așteptați, în număr mare, pe stadionul din oraș, unde se dispută, sâmbătă, 26 august 2023, o partidă importantă pentru ascensiunea fotbaliștilor pietreni. Și aici, polițiștii locali de ordine publică precum și cei de siguranță rutieră, vor fi prezenți pentru prevenirea faptelor de natură antisocială și pentru a se asigura că traficul rutier și pietonal se va desfășura în condiții normale.

Dragi iuitori ai sportului vă așteptăm în număr cât mai mare la Piatra Neamț! Cu siguranță veți avea ce vedea! Succes sportivilor înscriși la Tare ca Piatra și…hai Ceahlăul!