S-a dat startul manifestărilor dedicate aniversării orașului nostru: Piatra Fest 2023.

Poliția Locală Piatra Neamț acționează zilele acestea cu efective sporite, astfel încât, pietrenii și nu numai să se bucure de Zilele Orașului Piatra Neamț, fără a avea parte de incidente care tulbură ordinea și liniștea publică.

Astfel, polițiștii locali de ordine publică vor asigura măsuri specifice pe Platoul Curții Domnești unde vor avea loc spectacole și slujbe religioase ocazionate de prăznuirea nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, patronul municipiului Piatra Neamț, precum și în Parcul Central unde se desfășoară Piatra Food Fest.

Traficul rutier și pietonal va fi fluidizat de mai multe echipaje ale Biroului Siguranță Rutieră pe timpul desfășurării tuturor manifestărilor cultural – artistice și religioase, cu precădere pe parcursul Procesiunii cu Sfintele Moaște, eveniment la care sunt așteptați să participe pietreni și pelerini din alte localități.

Totodată, polițiștii locali din cadrul Biroului Control – Compartiment Activități Comerciale și Compartiment Protecția Mediului, vor fi prezenți printre comercianții participanți la Piatra Food Fest, asigurându-se că sunt respectate prevederile legale în ceea ce privește serviciile de alimentație publică, dar și modul în care se păstrează curățenia.

De asemenea, Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț funcționează 24 de ore din 24, iar în cazul în care sunteți martorii sau protagoniștii unor evenimente de natură antisocială, aveți posibilitatea de a apela în timp real Poliția Locală Piatra Neamț, tel. 0233231300.

LA MULȚI ANI, PIATRA NEAMȚ !