În perioada 01.06.2023 – 05.06.2023, polițiștii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică și Siguranță Rutieră vor fi angrenați în acțiuni specifice de asigurare a unui climat de ordine și siguranță publică și un trafic rutier și pietonal fluent, cu ocazia tuturor manifestărilor cultural, artistice și sportive ce urmează să se desfășoare în municipiul Piatra Neamț în intervalul amintit.

Astfel, pe parcursul minivacanței de Rusalii, polițiștii locali de ordine publică precum și cei de siguranță rutieră vor fi în mijlocul cetățenilor și a participanților la Marea Mișcare, la Alfa Fest și Ziua Mondială a Bicicliștilor, la concertul Deliei din data de 03.06.2023 și la activitățile organizate cu ocazia Zilei Copilului, pentru a se asigura că toate evenimentele programate se vor derula fără a se produce fapte antisociale sau incidente nedorite.

Pentru  a se evita orice fel de situație neplăcută, vă recomandăm să respectați cerințele organizatorilor și a polițiștilor locali, iar în cazul în care sunteți martorii unor fapte de natură antisocială să apelați Dispeceratul Poliței Locale Piatra Neamț, tel. 0233.231.300, ori celelalte structuri de ordine și siguranță publică, Poliția Locală Piatra Neamț acționand în sistem integrat cu Poliția Municipiului Piatra Neamț și I.J.J. Neamț.

 

Nu în ultimul rând, vă dorim dragi copii, un sincer LA MULȚI ANI și o copilărie fericită alături de părinți și bunici!