Polițiștii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică și Siguranță Rutieră acționează în aceste zile cu efective sporite pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal.

Astfel, echipajele Poliției Locale Piatra Neamț vor fi prezente atât în proximitatea centrelor comerciale cât și a Pieței Centrale, în vederea prevenirii producerii de blocaje în trafic ori a accidentelor de circulație, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, știut fiind faptul că în această perioadă zonele amintite sunt foarte aglomerate.

De asemenea, polițiștii locali de ordine publică vor asigura măsuri specifice la două lăcașe de cult cu ocazia slujbei de Înviere și a procesiunii ”Drumul Crucii” ce va avea loc în data de 14.04.2023.

Traficul rutier și pietonal va fi dirijat, tot în noaptea de Înviere, în imediata apropiere a Bisericii Sfinții Trei Ierarhi și a Curții Domnești – Biserica Sf. Ioan Domnesc, fiind așteptat un aflux mare de persoane și autovehicule.

Precizăm că dispecerii Poliției Locale Piatra Neamț sunt disponibili 24 de ore din 24, iar în cazul în care sesizați aspecte care contravin prevederilor legale în vigoare, de orice natură, aveți posibilitatea de a le anunța la numărul de telefon 0233.231.300.

Vă dorim Sărbători Pascale liniștite!