În perioada 31 decembrie 2022 – 01.01.2023, începând cu orele 18.00, 6 echipaje ale Poliției Locale Piatra Neamț vor acționa în sistem integrat în baza planurilor de acțiune ale I.P.J. Neamț și I.J.J. Neamț, în centrul municipiului Piatra Neamț, acolo unde vor avea loc manifestările organizate de primărie pentru petrecerea dintre ani. Astfel, polițiștilor locali le revine misiunea de a închide circulația pe tronsonul Primărie – Hotel Ceahlău între orele 18.00 – 01.00 și fluidizarea traficului rutier în zona Teatrului Tineretului și a Hotelului Ceahlău.

Pe linie de ordine publică, echipajele Poliției Locale Piatra Neamț vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în jurul scenei amplasată în Piața Ștefan cel Mare, precum și în Parcul Central și în perimetrul Curții Domnești.

Reamintim că în cazul în care au loc incidente neplăcute sau identificați acțiuni care perturbă ordinea și liniștea publică, aveți posibilitatea de a le anunța în timp real, la Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, tel. 0233.231.300.